17 juni: Ledenbijeenkomst

In de verduurzaming van onze steden neemt (auto)vervoer een belangrijke rol in. Hoe blijven we bereikbaar en kunnen we de noodzakelijke bijdrage leveren aan het klimaat? Dit geldt voor de techniek, maar ook vooral voor de toepassing. Robin Berg van We Drive Solar neemt u op 17 juni mee in de wereld van het elektrisch vervoer en de mogelijkheden en onmogelijkheden in relatie tot de ruimtelijke ontwikkelingen. Maar stelt ook de vraag: hoe doen we dat samen?

Robin Berg (1970) is een duurzame ondernemer en innovator gevestigd in Utrecht. In 2003 investeerde hij in de uitrol van het glass fiber internet network in de wijk Lombok. Sinds 1999 houdt hij zich bezig met de opwek van zonne-energie in diverse projecten in de regio Utrecht. In 2015 leidde dit tot de oprichting van We Drive Solar, waarvan Robin Berg de directeur is. We Drive Solar verenigt sleutelpartijen in de waardeketen om gezamenlijk de ontwikkeling en de uitrol van e-car-sharing programma en daarbij een bidirectional charging netwerk te realiseren.

Het programma
16.30 uur                  - Ontvangst
17.00 uur                  - Opening en welkomstwoord
17.05 uur                  - Presentatie
18.00 - 19.00 uur     - Informeel gedeelte

Aanmelden
U kunt zich aan- of afmelden door hier te klikken. Wilt u zich via de website (!) aan- of afmelden vóór 14 juni aanstaande? 

17 juni: Ledenbijeenkomst

17 juni 2019

Kasteel Engelenburg

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

http://www.engelenburg.com