Ledenbijeenkomst

Op maandag 17 juni houden we een heel bijzondere ledenbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Gasfabriek te Deventer en wordt afgesloten met een buffet. Het thema van de bijeenkomst is ‘Het Nieuwe Normaal’ en diverse sprekers presenteren allerlei aspecten op het gebied van circulair bouwen. Meld u en uw introducé dus snel aan, want vol = vol!

In steeds meer ontwikkelingsopgaven worden selectiecriteria opgenomen van ‘Het Nieuwe Normaal’. Maar wat houdt Het Nieuwe Normaal in? Voor veel mensen is het nog een onvoldoende bekend begrip. Voor ons is het dus hoog tijd daar verandering in te brengen. In samenwerking met de Regio Stedendriehoek houden we een inspirerende bijeenkomst over circulair bouwen. 

De bijeenkomst belooft een verhelderend inzicht te bieden in de thema’s en het belang van werken met Het Nieuwe Normaal. We leren van praktijkvoorbeelden dat circulair bouwen kan en we krijgen inzicht in hoe we circulariteit in onze projecten kunnen verankeren, door verdiepende sessies over meettools, circulair materiaalgebruik en ketensamenwerking. De avond wordt afgesloten door bestuurders van de gemeenten Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Kortom, een leerzame en inspirerende bijeenkomst die jullie niet mogen missen.

Het thema verdient de aandacht; daarom duurt deze bijeenkomst langer dan u van ons gewend bent. Het programma vangt iets eerder aan en wordt afgesloten onder het genot van een drankje en buffet. En neem vooral een introducé mee, zodat we alle nieuwe kennis meteen kunnen delen.


PROGRAMMA
LET OP: andere locatie én aanvangstijd


15.45     Ontvangst
16.00     Welkom
16.10     Presentatie Het Nieuwe Normaal - door Eric Kouters, Spinner Cirkelstad Apeldoorn   Deventer
16.40    Panelgesprek - Ervaringen met het Nieuwe Normaal, met Dura Vermeer, Ekowood, Klokgroep

17.20    Pauze

17.45    Verdiepende sessie – ronde 1
18.20    Verdiepende sessie – ronde 2
19.00    Blik op de toekomst door drie wethouders van gemeenten uit de regio Stedendriehoek

19.30    Afsluiting onder het genot van een drankje en een buffet (klik hier om uw dieetwensen door te geven) 
20.30   Einde


STEL NU ALVAST UW VRAAG

Om het programma zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw vragen en behoeften, kunt u nu al uw meest prangende vraag over circulair bouwen stellen.

Klik hier om uw vraag te stellen, dan zorgen wij dat u tijdens de bijeenkomst een antwoord krijgt.

Ledenbijeenkomst

17 juni 2024

De Gasfabriek

Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

https://degasfabriek.com