Online-ledenbijeenkomst: De inrichting van de post-corona binnenstad

We zitten er nog middenin, maar tegelijkertijd wordt er al flink voorgesorteerd op de samenleving ‘na corona’. En de verandering die dat met zich meebrengt voor de inrichting van onze binnensteden. Want dat de binnenstad verandert, staat als een paal boven water. Dat wisten we ook voor corona al. 

Maar op welke manier moeten wij als keten in de vastgoedsector de binnenstad gaan inrichten? Wat wordt de nieuwe functie en wat verdwijnt er? Wordt het meer wonen dan werken, autovrij, speelruimte, gezond en groen? Welke rol heeft winkelen nog in de toekomst? En hoe zit het met de horeca?

Daarover gaan we, wederom volledig online, in gesprek op maandag 19 april met  landschapsarchitect Steven Delva van Delva Landscape Architects, retailexpert Frans Quix van onderzoeksbureau Q&A die zich dagelijks buigen over de inrichting van de binnenstad en met Harry Webers, voorzitter van de SER-Overijssel.

SAVE THE DATE
Datum:
 maandag 19 april 2021
Tijdstip: 16.30 uur- 17.30 uur
Aanmelden: Uitsluitend via de website voor 16 april aanstaande
U ontvangt de kijklink uiterlijk 19 april.

Net als de vorige keer, kunt u ook deelnemen aan het gesprek over wat er als bouwers en herinrichters van de binnenstad op ons af komt. Graag horen we nu al uw suggesties en ideeën om ter tafel te brengen tijdens de onlinesessie. We stellen het op prijs als u deze vijf vragen invult (klik hier). Het vraagt 1 minuut van uw tijd. Bij voorbaat dank.

Online-ledenbijeenkomst: De inrichting van de post-corona binnenstad

19 april 2021

Online-meeting